HTML

Kanapémozi

Vélemények friss megjelenésekről, valamint a filmpiac nehezen beszerezhető gyöngyszemeiről. Kizárólag otthonra.

Filmet keresel? Tedd itt...

Google

Utolsó kommentek

Hirdetés

Hirdetés

Die Hard 4 már a boltokban

2007.11.06. 09:22 Polacheck

Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed (2 DVD)
    

Csaknem két hete vásárolható meg a Die Hard legújabb része, azonban nálunk még nem szerepelt a kiadvány. Most pótolunk. A széria 4. tagja hozza a szokásos rosszzsaru vs. gonoszember vonalat. Ezúttal egy hacker akad John McClane útjába, aki veszélyezteti a nagy Amerikát, de természetesen hamar személyessé válik a történet.
    A kiadvány két lemezen érkezik, 5.1-es fenomenális magyar szinkronnal, de természetesen az eredeti hang + felirat verzió sem marad el. Az első lemez körülbelül 20 perces extrái mellett a második lemezen kapunk bőségesen érdekességeket, amelyek mind magyar feliratot kaptak. Sajnos sem papírtok, sem digipack verzió nem érkezett hazánkba a lemezből, így meg kell elégednünk a normál amaray tokos változattal. 3500 Ft alatt kicsivel szerezhetjük be.

Egyértelműen kihagyhatatlan

1 komment

Címkék: dvd die hard kihagyhatatlan ajánlat

A bejegyzés trackback címe:

https://kanapemozi.blog.hu/api/trackback/id/tr14219963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.sorozatajanlo.blog.hu 2007.11.16. 22:40:20

Én is csak az extrák miatt rendeltem meg. A vadászgépes jelenet megbocsáthatatlan.
süti beállítások módosítása