HTML

Kanapémozi

Vélemények friss megjelenésekről, valamint a filmpiac nehezen beszerezhető gyöngyszemeiről. Kizárólag otthonra.

Filmet keresel? Tedd itt...

Google

Utolsó kommentek

Hirdetés

Hirdetés

KA: DVD fesztivál

2007.10.04. 12:05 Polacheck

Igazi kihagyhatatlan ajánlatnak érkezik a DVD fesztivál, amely pontosan nyolc nap múlva, október 12-én rajtol el. Durva akciók várhatóak, ugyanis minden FHE által kiadott lemez 20% kedvezményt kap fixen. Igyekszünk majd figyelni a lehető legjobb ajánlatokat, de mindenki igyekezzen az első napokban rajtolni, ugyanis a különlegességek várhatóan idén is hamar elfogynak majd.

Álljon itt a hivatalos sajtóközlemény okulásul:

"2007. október 12-én újra megnyitja kapuit a DVD Fesztivál, melyen az ASVA, az Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közhasznú Alapítvány is képviselteti magát. Az ASVA nagy hangsúlyt helyez arra, hogy jelen legyen azokon a filmes, dvd- terjesztői szakmai rendezvényeken, melyek a legális piacot erősítik. Az ilyen kezdeményezések reflektorfénybe állítják a jogvédelem fontosságát, erősítik a filmes szakmát, felhívják a figyelmet arra, hogy hazánkban a jogtiszta termékek megfizethető áron elérhetőek immár, és ami a legfontosabb, közvetlenül a fogyasztóhoz szólnak, megadva így az esélyt, hogy egyre több háztartásba kerülhessenek jó minőségű, eredeti termékek. Ahogy a Moziünnep ideje alatt a mozikban, úgy most hipermarketekben, elektronikus áruházakban, és egyéb DVD árusító helyeken tűnnek majd fel az ASVA „Adj a minőségre!” szlogenű plakátjai.
 

Magyarország első számú DVD-kiadója, a Fórum Home Entertainment immár harmadik alkalommal rendezi meg a DVD Fesztivált, melyen arra hívja fel a figyelmet, hogy a nagy hollywoodi stúdiók filmjeihez elérhető áron, legálisan is hozzá lehet jutni a boltokban. A fesztivál alatt több mint 1000 DVD lesz kapható hihetetlenül kedvezményes áron.

A Moziünnep után 2007. október 12-től október 28-ig ismét a filmé és a DVD-é a főszerep. A legnagyobb hazai DVD-forgalmazó, a Fórum Home Entertainment a DVD Fesztivállal hívja fel a figyelmet a legális DVD-kre, melyek kiváló minőségben, többségében extrákkal ellátva, magyar szinkronnal és elérhető áron kaphatók a hazai üzletekben.

A fesztivál idei szenzációja, hogy a boltokban fellelhető összes Fórum Home Entertainment-DVD-t 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni, így a filmrajongó közönség több mint 1000 kiadványból válogathat. Az akcióban nemcsak a régi filmek, de az olyan októberben megjelenő újdonságok is részt vesznek, mint a nagy sikerű Zodiákus, a 15 éve 3 Oscar-díjat nyert Coppola-féle Drakula duplalemezes változata, a Megérzés a főszerepben Sandra Bullockkal vagy az Adam Sandler főszereplésével készült Üres város, így garantáltan mindenki megtalálja a számára legvonzóbb filmeket az üzletek polcain.

A több mint 1000 különböző DVD-t, amelyek között hollywoodi kasszasikerek, régi klasszikusok és hiánypótló alkotások egyaránt megtalálhatók, a kiemelt partnereknél (Auchan, Cora, Electro World, Interspar, Media Markt, Metro, Saturn, Tesco, Xpress), valamint egyéb, jobb DVD-árusító helyeken lehet megvásárolni."

Szólj hozzá!

Címkék: dvd ka kihagyhatatlan ajánlat

A bejegyzés trackback címe:

https://kanapemozi.blog.hu/api/trackback/id/tr70185609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása