HTML

Kanapémozi

Vélemények friss megjelenésekről, valamint a filmpiac nehezen beszerezhető gyöngyszemeiről. Kizárólag otthonra.

Filmet keresel? Tedd itt...

Google

Utolsó kommentek

Hirdetés

Hirdetés

Prison Break S1: Duplán fizetünk érte?

2007.10.26. 11:31 Polacheck

Prison Break első évad

Egyelőre csak pletyka szintjén merült fel az, hogy nagy lehúzás lehet a Prison Break első évadjának hazai kiadása (is). Ha minden igaz, akkor januárban-februárban vehetjük kézbe az első évad első részét, ugyanis a gyártó két részre fogja bontani az évadot. Reméljük hamarosan megcáfolja valaki, hogy így lesz, ugyanis bizonyára egyetlen PB rajongó sem szeretne kétszer fizetni a kedvenc sorozatának első évadjáért.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kanapemozi.blog.hu/api/trackback/id/tr40208699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sloane (törölt) 2007.10.26. 12:58:01

Nem csodálkoznék ha így lenne. A CSI is ugyanilyen lehúzás lett. Aki ezt el akarja kerülni az megrendeli az USA-ból, ott egyben lehet kapni, már a második szezont is, vagy letölti a netről. Nem is tudom, hogy ki fogja megvárni a magyar kiadást. Ebbe a köcsög országba minden csak igénytelen, gagyi és lebutított formában jut el.

bldo 2007.11.05. 17:11:09

Példát vehetnének a filmkiadók a BuFi kiadványairól: igényes minőség, nem horror áron. Az intercom meg mindig is lehúzós volt, az is marad.
süti beállítások módosítása