HTML

Kanapémozi

Vélemények friss megjelenésekről, valamint a filmpiac nehezen beszerezhető gyöngyszemeiről. Kizárólag otthonra.

Filmet keresel? Tedd itt...

Google

Utolsó kommentek

Hirdetés

Hirdetés

Jön a gyűrűk ura trilógia új kiadása

2007.11.13. 12:11 Polacheck

Gyűrűk Ura új kiadások (6 DVD)

    Kezd a Gyűrűk Ura trilógia büdös módon hasonlítani a Star Wars franchise rendszerhez kiadás  szempontjából. Eddig hazánkba ha jól számolok három féle DVD kiadása jelent meg a filmeknek (de lehet, hogy csak valamit kihagytam) csak kicsiny hazánkban. Az idei karácsonyra azonban megint azt gondolták, hogy le kell porolni a korábbi remek kiadásokat és egy új verziót kiadni belőle. Ezzel még nem is lenne gond, azonban azt nem tartom okos dolognak, hogy a bővített négy lemezes változatokhoz képest feltűnnek új extrák is ezeken a lemezeken.
    Mindegyik film két lemezes digipackos kiadást kap, amelyeken 5.1-es magyar és eredeti hang valamit felirat is szerepel. Ha minden igaz a lemezek ára 5000 forint alatt mozog majd.


Ha még nem vetted meg a trilógiát, itt az ideje.


(via aeon_flux)









Szólj hozzá!

Címkék: dvd lotr gyűrűk ura kihagyhatatlan ajánlat trilógia

A bejegyzés trackback címe:

https://kanapemozi.blog.hu/api/trackback/id/tr44227608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása